Tandblegning

Et hvidere smil – din genvej til velvære…
En blegebehandling kan flytte dig hele 10 niveauer på farveskalaen, – væk fra de gullige eller mørke nuancer til hvidere tænder. Du ser yngre og mere glad ud… – ganske enkelt! Blegebehandlingen udføres af højt uddannede og professionelle behandlere. Tænk på hvad du bruger på tøj, frisør eller makeup år efter år. I det lys er en tandblegning også økonomisk en særdeles overkommelig genvej til velvære.

Ekstern blegning
Ved ekstern blegning fjernes de farvestoffer som emaljen gennem årene har taget til sig fra mad, drikkevarer og eventuelt tobaksrøg, som du har nydt. Blegningen foregår ved at du får bleget tænderne her på klinikken med særlig blegegel af 20 minutter af gangen mens der bruges en blege lampe som accelerer denne effekt. Vi har sikkerhed for at dette går korrekt til da dit tandkød og slimhinde er beskyttet under denne proces og du bestemmer selv hvor hvidt du ønsker dit smil skal være. Dette giver et meget bedre resultat end det der kan opnås ved hjemmeblegning. Blegning viser gennem langtidsstudier tilbage fra 1980’erne og op til de nyeste, ikke at være skadeligt for dine tænder. Du kan dog få forbipasserende isninger, hvilket vi tager forbehold for ved at du efter blegningen anbefales en tandpasta med ekstra højt fluorindhold for at modvirke ubehaget i det første døgn. Du skal også undgå alle former for farvestof i mad og drikke de første 24 timer.

bleg[fusion_builder_container hundred_percent=

Før:

 

 

Efter:

 

 

 

Intern blegning
Ved intern blegning fjernes misfarvninger inde i tanden fra f.eks. en blødning ved rodbehandling. Blegningen foregår ved at fyldning og lidt af rodmaterialet fjernes og blegematerialet ilægges og der lukkes med en midlertidig fyldning. Dette gentages indtil tanden har fået den ønskede farve så den passer til nabotænderne og en afsluttende fyldning laves af plast.