Invisalign

Er der skævheder i dit smil som gør at du undgår at smile til dagligt? Dette kan skyldes skæve tænder i smilet, overbid, mellemrum mellem tænderne eller skæve tænder i undermunden. Almindelig tandreguler kan både være tidskrævende og meget synligt mens det står på ved brug af metal og togskinner. Vi tilbyder et godt alternativ til dette.
INVISALIGN er en usynlig bøjle. Det betyder, at du kan fortsætte dit liv som hidtil, samtidig med at du får tilrettet dine tænder og uden at være selvbevidst om hvad andre tænker.


Hvad er en Invisalign tandbøjle:
Invisalign er et verdenskendt og anerkendt højteknologisk tandreguleringssystem. Mere end fem millioner mennesker verden over, har fået et nyt smil med Invisalign.
Grunden til den store succes er, at deres usynlige bøjler både er effektive og meget diskrete. Det betyder, at du kan få det smil du drømmer om, uden at det påvirker din hverdag.

 


Specialdesignede skinner til dig
Invisalign er gennemsigtige plastskinner, som fungerer som tandbøjler. Skinnerne specieldesignes til dig. De udskiftes cirka hver anden uge med et nyt skinnesæt, og retter gradvist dine tænder, indtil til det ønskede resultat er opnået.Behandlingstiden med Invisalign er individuel og afhænger af dit tandsæt og tandstilling. Et tandretningsforløb med Invisalign tager normalt mellem 6 til 18 måneder.Skinnerne er aftagelige og det anbefales, at du bærer dem ca. 22 timer i døgnet, for at opnå et hurtigt resultat. Du tager dem af når du spiser, børster og renser tænder.
Hvem har gavn af tandretning med Invisalign:
Invisalign anvendes til både mindre og større tandreguleringer. Oftest anvendes behandlinger med Invisalign til kosmetisk tandregulering, både mindre og større. Men det kan også være regulering af tandretning pga. fysiske komplikationer, som eksempelvis et skævt bid kan give.
Vi hjælper dagligt mange voksne med deres tandregulering og har stor erfaring i det. Ved din første konsultation hos tandlægen, vejleder vi dig i, om tandretning med Invisalign er den rette behandling til dit behov.

Følgende tandstillinger kan behandles med Invisalign:

  • Skæve tænder
  • Overbid (dybt bid)
  • Underbid
  • Mellemrum mellem tænderne
  • Åbent bid, når nogle tænder i over- og undermund ikke er i kontakt med hinanden
  • Krydsbid, når øvre og nedre kæbe er skæve
  • Tætsiddende tænder, når tænderne skubbes indover hinanden pga. for lille kæbe
  • Hvis du tidligere har fået tandregulering, hvorefter tænderne gradvist har rykket sig igen
FØR
FØRSkæve fortænder samt hjørnetænder