Projekbeskrivelse

Invisalign

Er der skævheder i dit smil som gør at du undgår at smile til dagligt? Dette kan skyldes skæve tænder i smilet, overbid, mellemrum mellem tænderne eller skæve tænder i undermunden. Almindelig tandreguler kan både være tidskrævende og meget synligt mens det står på ved brug af metal og togskinner. Vi tilbyder et godt alternativ til dette.
 

INVISALIGN er en usynlig bøjle. Det betyder, at du kan fortsætte dit liv som hidtil, samtidig med at du får tilrettet dine tænder og uden at være selvbevidst om hvad andre tænker.


Hvad er en Invisalign tandbøjle:
Invisalign er et verdenskendt og anerkendt højteknologisk tandreguleringssystem. Mere end fem millioner mennesker verden over, har fået et nyt smil med Invisalign.
Grunden til den store succes er, at deres usynlige bøjler både er effektive og meget diskrete. Det betyder, at du kan få det smil du drømmer om, uden at det påvirker din hverdag.

 


Specialdesignede skinner til dig
Invisalign er gennemsigtige plastskinner, som fungerer som tandbøjler. Skinnerne specieldesignes til dig. De udskiftes cirka hver anden uge med et nyt skinnesæt, og retter gradvist dine tænder, indtil til det ønskede resultat er opnået.Behandlingstiden med Invisalign er individuel og afhænger af dit tandsæt og tandstilling. Et tandretningsforløb med Invisalign tager normalt mellem 6 til 18 måneder.Skinnerne er aftagelige og det anbefales, at du bærer dem ca. 22 timer i døgnet, for at opnå et hurtigt resultat. Du tager dem af når du spiser, børster og renser tænder.
 

Hvem har gavn af tandretning med Invisalign:
Invisalign anvendes til både mindre og større tandreguleringer. Oftest anvendes behandlinger med Invisalign til kosmetisk tandregulering, både mindre og større. Men det kan også være regulering af tandretning pga. fysiske komplikationer, som eksempelvis et skævt bid kan give.
Vi hjælper dagligt mange voksne med deres tandregulering og har stor erfaring i det. Ved din første konsultation hos tandlægen, vejleder vi dig i, om tandretning med Invisalign er den rette behandling til dit behov.

Følgende tandstillinger kan behandles med Invisalign:

 • Skæve tænder
 • Overbid (dybt bid)
 • Underbid
 • Mellemrum mellem tænderne
 • Åbent bid, når nogle tænder i over- og undermund ikke er i kontakt med hinanden
 • Krydsbid, når øvre og nedre kæbe er skæve
 • Tætsiddende tænder, når tænderne skubbes indover hinanden pga. for lille kæbe
 • Hvis du tidligere har fået tandregulering, hvorefter tænderne gradvist har rykket sig igen
 •  

  FØR
  FØRSkæve fortænder samt hjørnetænder

  EFTER
  EFTERSkæve fortænder samt hjørnetænder
  FØR
  FØRSkæve fortænder
  EFTER
  EFTERSkæve fortænder
  FØR
  FØRSkæve tænder i siden samt mellemrum
  EFTER
  EFTERSkæve tænder i siden samt mellemrum
  FØR
  FØRSkæv fortand
  EFTER
  EFTERSkæv fortand
  FØR
  FØRSkæv fortand og pladsmangel
  EFTER
  EFTERSkæv fortand og pladsmangel

  Prisen på tandretning med Invisalign:
  Prisen på Invisalign er individuel og afhænger af omfanget af din tandregulering. Ved din første konsultation hos os, modtager du et prisoverslag sammen med din tandreguleringsplan. Prisen for en behandling med Invisalign ligger gennemsnitligt mellem 19.500 Kr. til 40.000 Kr.

  Hvordan foregår en behandling med Invisalign:
  Ved den første konsultation foretager tandlægen en vurdering af, hvorvidt en behandling med Invisalign, er den rette behandling for dig. Vi gennemgår omfanget, varigheden og udarbejder en tandreguleringsplan, samt et økonomisk overslag for din behandling. Herefter tages der røntgen billeder og aftryk af dine tænder, som anvendes til senere fremstilling af dine individuelle Invisalign skinner.
  Når du modtager dine skinner, skal du udskifte dem hver anden uge med en ny skinne. Hver skinne retter dine tænder cirka mellem 0,2 – 0,3 mm. Ved nogle behandlingsforløb, skal skinnen udskiftes hver uge. Dette er individuelt afhængig af omfanget af tandretningen. Du skal have skinnerne på 20 – 22 timer i døgnet.
  Undervejs i din behandling skal du til konsultation hos din tandlæge. Vi kontrollerer om din tandregulering forløber som planlagt. Antallet af konsultationer hos tandlægen er individuelt, men det er enten hver 4, 6, 8 eller 10 uge. Varigheden af behandlingen er individuel, afhængig af omfanget af din tandregulering. Det tager dog normalt mellem 6 – 18 måneder.
  Når slutresultatet er nået, er det vigtigt at vedligeholde dit nye smil. Dette gør du ved at bruge enten en natskinne eller du får sat en tynd metaltråd bag på tænderne (retentionsskinne), så tænderne fastholdes i deres nye positioner. Vi vejleder dig til den bedste løsning for dig.
  En tandretning med Invisalign kræver tålmodighed. For at få det hurtigste resultat, skal du anvende tandbøjlen minimum 22 timer i døgnet.
  Invisalign kræver en mindre tilvænningsperiode. I starten kan dine tænder føles ømme og du kan opleve, at din udtale påvirkes lidt i starten. Ømheden kan dog tolkes som noget godt da det betyder at der sker bevægelse af tænderne som planlagt.
  Når du bruger Invisalign er det vigtigt, at du ekstra har fokus på din mundhygiejne. Især at dine tænder er rene, inden du tager dine skinner på.

  Fakta om Invisalign:

 • Gennemsigtig tandbøjle; så du kan få et flot smil, uden at det påvirker din dagligdag.
 • Invisalign kan behandle skæve tænder, overbid, underbid, krydsbid, mellemrum og åbent bid.
 • Behandlingen tager mellem 6 til 18 måneder.
 • Prisen på en tandretning med Invisalign ligger fra 19.500 Kr. til 40.000 Kr.
 • Invisalign tandbøjlen er aftagelig.
 •  

  Yderligere information

  • Lån rentefrit over 12 mdr. – >klik her!
  • Få rettet tænder som også er misfarvet pga. fyldninger eller lign. – >klik her!