Implantat i kæbe

Implantater

I dag kan vi erstatte mistede tænder med nye tænder. Vi sætter en kunstig rod i gummen, hvor den mistede tand havde sin plads, og forsyner roden med en naturtro porcelænskrone. Den nye tand føles og fungerer som ens egne tænder. Mennesker, der har mistet alle tænder, kan blive fuldt betandede igen, eller man kan få en protese, der sidder helt fast ved hjælp af tryklåse på implantater.
Et tandimplantat er en kunstig rod af metallet titanium, som indsættes i kæbebenet, hvor naturlige tænder mangler.

Implantat deleOvenpå implantatet kan man anbringe en enkelt krone, en bro eller proteser, alt afhængig af hvor mange tænder der skal erstattes og lokale sammenbidsforhold (samt selvfølgeligt de økonomiske omstændigheder).
Implantater er fremstillede af grundstoffet titanium. Det har den egenskab, at det i knoglevæv er i stand til at indgå en fysisk-kemisk forbindelse med det levende knoglevæv og nærmest smelte sammen med knoglevævet.

 

Glostrup Implantatcenter

Implantatbehandling udføres i samarbejde med vores specialister her på klinikken.

 


Implantat operation

 

1323255346689[fusion_builder_column type=

1380697376515[1]Vi bruger Straumann ITI implantater direkte fra Schweiz. Dette kvalitets produkt er gennemtestet og udviklet gennem de sidste 30 år. Dette giver os en sikkerhed for at vi levere det bedste og sikreste produkt på markedet. Der findes mange andre billige implantater fra østen som bliver parallel importeret men som der er mange dårlige erfaringer med både for tandlægen og patienten. Undgå disse og sikre dig selv mod uheldige opleveler på noget som skal indopereres i din krop for resten af livet.

Læs mere om Straumann implantater her >>

 

 

Implantater